Industri

Säkerhet först

Algecos flexibla moduler passar utmärkt för alla typer av etableringar inom industrisektorn. Vi har många års erfarenhet av projekt inom industrin och med underhållsstopp, vi kan säkerhetsbestämmelserna inom industrin och inom petrokemiska sektorn. 

Algeco är en pålitlig partner för några av Sveriges största industriföretag och tillhandahåller både permanenta och tillfälliga platskontor, platsboende, containerförvaring, omklädningsrum och marknadsförings- och eventlösningar.

Oavsett behov av utrymmen så kan vi erbjuda en modulär lösning. Vårt breda produktutbud och våra flexibla lösningar ger er en möjlighet att alltid finna en lösning som passar. Vår möjlighet att designa utrymmen ger er en frihet att välja allt från kostnadseffektiva standardlayouter till helt skräddarsydda lösningar om platsen för etableringen kräver det. Modulära utrymmen ger omedelbar lösning för snabba behov.
Våra tillfälliga modulalternativ ger er en omedelbar lösning för snabba behov ovasett om det är inom Industri, bygg, utbildning eller vård och omsorg.

Våra byggnader är:

  • Snabba att montera.
  • Uppfyller gällnade bransch standard.
  • Kostnadseffektiva.